מסעדת תהל החלה להגיש יין של יקב שורק ישירות מהחבית אל השולחנות.
אומר ניר שחם היינן של היקב ממושב טל שחר:
" טעימת יין מחבית זהו אחד הדברים המומלצים לאוהבי יין. היינות הצעירים המתיישנים במרתפי היקבים הינם מחוספסים
במרקמם, הם מרוכזים בטעמם, ואופיים הגולמי ניכר בהם.
ניסינו ליצור במסעדה מערכת שתאפשר לאוהבי יין להגיע אל היין בשלבים האלה.
היין מגיע למסעדת תהל ישירות מהיקב ונכנס לחבית בת 30 ליטר.
מערכת שבנינו יחד עם ישי אורן, בעלי המסעדה, שומרת על היין מפני חמצון בחבית.
טעם היין משתנה בצורה יחסית מהירה בגלל קוטנה של החבית, על כן מעניין לטעום אותו מפעם לפעם "